ОУ "Христо Ботев" с. Пирне
община Айтос

И за финал на 2023 година - Коледен концерт, Коледен благотворителен базар, награди от конкурси и олимпиади, подаръци от Дядо Коледа
На 21.12.2023 г. в салона на НЧ "Пробуда 1925" с. Пирнe се проведе Коледен концерт, който беше изява по НП "Заедно в изкуствата и спорта". Зрителите сърдечно аплодираха изявите на мажоретките, на танцовите, обредните и певческите групи, коледарите, джудженцата и снежинките. Коледното настроение се настани в залата, а след края на детския спектакъл обходи цялото село.
Преди многожанровия спектакъл, училищната общност организира благотворителен базар с предмети, сувенири, коледна украса и играчки, изработени от децата в групите за Занимания по интереси - национално финансиране. За по-малко от час,
в благотворителната касичка на училището бяха събрани 1137 лв., с които бяха закупени играчки за детските градини в с. Пирне, с. Поляново, с.Чукарка, с. Караново и на следващия ден вече радваха малчуганите от детските градини.
На 22.12.2023 г., г-жа Ивелина Кънева - директор на ОУ "Христо Ботев" с. Пирне, награди всички ученици, които активно участваха в проведените общински коледни конкурси.
Наградени също бяха и участниците в олимпиади "Кингс" и в Шестото национално ученическо състезание по писмен превод, организирано от СУ "Н.Й.Вапцаров" гр. Айтос.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Може да бъде изображение с дантела, пръстен за салфетки и шишарки